Details

Donderdag 3 juni 2021 van 10:00 tot 11:30 uur
Afgelopen
Kortebuurt 15
Maasland, Nederland

Op donderdag 3 juni is het Wereld Fietsdag! Fief doet hier graag aan mee.  We zijn dol op fietsen. Fietsen is leuk én gezond. Onze redactieleden delen al regelmatig tips en routes in artikelen op Fief. 


🚲 Fiets je mee?

Als je meedoet met de Fief fietsdag, dan krijg je van ons een leuke fietsroute. De routes starten naar keuze in Schiedam, Vlaardingen of Maassluis. En je krijgt van ons goodie bag mee!

De goodiebag ontvang je op het startpunt van de fietsdag: een TOPpunt (Toeristisch Overstappunt) in een van de drie gemeenten. Dan kun je van daaruit direct op pad!


🕙 Duur van de route

De fietsroutes zijn tussen de 25 en 30 km vanaf het TOPpunt. De route krijg je op papier mee. Er is ook een digitale versie beschikbaar. Lekker naar buiten!


🗓 Hoe kun je meedoen?

Meld je uiterlijk 27 mei a.s. aan via fief.nl/fietsdag. Je krijgt van ons een bevestiging en hoort hoe laat je je route met goodiebag kunt ophalen. Reken erop dat jouw route tussen 10:00 en 11:30 uur klaar ligt bij een van de startpunten!

We zien je graag op donderdag 3 juni op de fiets!


Over de organisator

Fief
Fief is een online platform voor en door ouderen van nu en straks. Fief brengt het aanbod van initiatieven, activiteiten en mogelijkheden...... Lees meer